iklan banner
MASIGNCLEAN101

Ptt den Avea Borcu Öde

Ptt den Avea Borcu Öde
30 Ekim 2015 Cuma

Postanelerden Fatura Borcu Ödeme

Avea müşterilerinin rahat ve kolayca fatura borçlarını ödeyebilmeleri için farklı kurumlarla anlaşmalara yaparak fatura ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Özel fatura ödeme merkezleri, bankalar ile yapılan anlaşmalardan sonra Postane işletmeleri ile görüşmeler yaparak fatura ödemesi kabul etmeleri konusunda anlaşmalar yapmıştır. Bu anlaşmalar gereği ülke genelinde bulunan bütün postanelere birer kullanıcı adı tanımlanarak Avea borç ödeme sistemine ğiriş yapma yetkisi verilmiş ve yapılacak fatura tahsilatlarının masrafı kesinlikle müşteriye yansıtılmayacaktır.

Postane işletmeleri bu koşulları kabul etmiş ve bütün postanelerde avea fatura tahsilatları yapılmaya başlanmıştır. Burada Avea müşterisinin dikkat etmesi gereken nokta; son ödeme tarihi geçmiş olan faturaların postaneler tarafından tahsil edilmediğidir. Avea bu konuda postanelerin son ödeme günleri geçmiş faturaları alması için ısrar etmişse de bu konuyu anlaşma kapsamı dışında kalmıştır. Postanelere gidilerek Avea fatura borcu ödeme; Evinize, posta adresinize veya mesaj olarak size ulaştırılan fatura ile birlikte postaneye giderek sıra numarası almalısınız. Aldığınız sıra numarası yandığında ilgili banko görevlisinin yanına giderek elinizdeki kağıt faturayı veya dijital faturanın fatura numarasını ve avea faturası ödemek istediğinizi belirtin. İlgili görevli avea borç ödeme sitemine girerek verdiğiniz fatura numarasını girecek ve açılan sayfa da beliren fatura bedelini size söyleyecektir. Burada ödeme sadece nakit olarak yapıldığından fatura bedelini nakit olarak veya PTT hesabınız var ise bu hesabınıza ait hesap kartı ile yapacaksınız. Bunların dışında ödeme yöntemi kesinlikle kabul edilmediğinden ödemeyi nakit olarak yapmalısınız. Görevlinin size vereceği ödeme dekontunu aldığınızda Avea fatura borcu ödemesi yapmış olacaksınız. 

Avea , müşterileri için en kolay ve en rahat fatura ödeme yöntemleri ile müşterilerini memnun etmek ve düzenli ödemeler yaptırabilmek adına bu yöntemleri geliştirmektedir.

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Avea 'nın kendi resmi sitesine ugrayın.


Daha Ayrintili Bilgi almak için AVEA Resmi Sayfasını takip edin.
Bunu Paylaş :