iklan banner
MASIGNCLEAN101

Atm den Avea Fatura Tahsilatı

Atm den Avea Fatura Tahsilatı
30 Ekim 2015 Cuma

Banka Şubeleri ve Atmlerden Borç Ödeme 

Avea, fatura ödeme kolaylığı sağlaması açısından birçok kurumla görüşmeler yaparak hem müşterilerine fatura ödeme kolaylığı sağlamak hem de düzenli fatura ödenmesini sağlayarak nakit akışını sağlamak için fatura ödeme yöntemleri geliştirmektedir. Postaneler, özel ödeme merkezleri, internet bankacılığı, Avea mobil iletişim merkezleri gibi bankalar ile de anlaşmalar yaparak müşterilerine banka şubelerinden ve atm.lerden Avea fatura borcu ödeme imkanı sağlamıştır. Bu sayede Avea müşterileri bankalardan güvenilir ve kolay bir biçimde fatura borçlarını ödemektedirler. 

Banka şubelerinden Avea fatura borcu ödeme; Avea nın anlaşma yaptığı her hangi bir banka şubesine giderek faturanız veya dijital faturanızın numarasını ilgili bankodaki görevliye verip görevlininAvea borç ödeme sistemine erişimini beklemelisiniz. Görevli fatura numarası ile erişim sağladığı borç ödeme sisteminde sizin adınıza düzenlenmiş olan faturanın bedelini nakit olarak ödeyin. Banka şubelerinde nakit dışında ödeme yapmanız mümkün olmadığından ya nakit ödeme yapmalısınız yada hesabınızda bulunan para ile ödeme yapabilirsiniz. Görevlinin vereceği dekontu alarak Avea fatura borcu ödeme işlemini tamamlamış olursunuz.

Atmlerden Avea fatura tahsilatı; bankalarla yapılan anlaşma çerçevesinde atm yazılımlarına eklenti yükleyerek avea faturalarının atm.lerden yatırılmasına olanak sağlanmıştır. Bu sayede banka şubesine gidip sıra beklemeden fatura borcunuzu ödeyebilirsiniz. Öncelikle atm ye gidip giriş tuşuna basarak çıkan menüden ödemeler sekmesine basmanız gerekir. Ödemeler sayfası açıldığında fatura ödeme ve arkasından avea seçeneklerini yaparak yeni sayfa açmalısınız. Yeni gelen sayfa da fatura numarası ya da abonelik numarası girerek onaylamalısınız. Verdiğiniz onay sonrasında ekranda fatura bedeliniz görünecektir. 

Fatura bedelini öde butonu ile açılan para yatırma ünitesine fatura bedeli küsüratından fazla para yatırmalısınız. Atm yatırdığınız fazla parayı para üstü olarak geri verecektir. Onay işleminden sonra atm fişini aldığınızda Avea fatura borucu ödemesi yapmış olursunuz.

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Avea 'nın kendi resmi sitesine ugrayın.


Daha Ayrintili Bilgi almak için AVEA Resmi Sayfasını takip edin.
Bunu Paylaş :