iklan banner
MASIGNCLEAN101

Google Play ile Avea Faturası Öde

Google Play ile Avea Faturası Öde
30 Ekim 2015 Cuma

Google Play Store İle Avea Fatura Borcu Ödeme


Avea kullanıcıları rahat bir şekilde fatura borcunu ödeyebilsin diye online ödeme yöntemleri geliştirmektedir. İnternet bankacılığı gibi online olarak ödeme yapılabilen bir diğer ödeme yöntemi de Google play ile yapılan anlaşma ile hayata geçirilmiştir. Böylece avea müşterileri yerlerinden kıpırdamadan android yazılıma sahip telefonları ile Google play store dan avea fatura borcunuödeyebilecekler. Google ile yapılan anlaşma gereğince Google play store da Avea mobil ödeme seçeneği bulunacak ve isteyen kullanıcılar ücretsiz olarak bu uygulamayı kullanabilecekler.

Google Play ile Avea fatura borcu ödeme; Android yazılıma sahip telefon kullanıcıları Google play store dan satın aldıkları uygulama ve içerikleri için kredi kartı yada hesap kartı tanımlamak zorundalar. Google Play Store için tanımlanan hesap kartı aynı zamanda Avea fatura borcu ödemek içinde kullanılacaktır. Google Play Store ödeme platformun da Avea mobil ödeme uygulamasının telefonlarına indirebilen kullanıcı ve aboneler bu uygulamayı kullanarak fatura borcunu ödeyebilir. Telefonda yer alan uygulamayı çalıştırdıklarında doğrudan Avea borç. Ödeme sistemine bağlanan uygulama sadece telefon numarası istemektedir. Fatura borcu ödenecek olan abone numarasını girerek fatura bedeli görünen sayfaya ulaşırız. Sonra öde ve onayla butonuna basarak Avea fatura borcunuzu Google Play Store da tanımlı kredi kartı veya hesap kartınız üzerinden ödemiş olursunuz. Burada dikkat etmeniz gereken konu Google play store da tanımlı kredi kartınızın limitinde fatura bedeli kadar boş alanınızın olmasını sağlamaktır.

Google play store üzerinden çok güvenilir ve rahat bir biçimde Avea fatura borç ödemesi yapabilirsiniz. Google play store Avea mobil ödeme uygulaması ile çok kısa sürede ve güvenilir şekilde Avea fatura borcu ödemesi yapılması kullanıcılara ve abonelere büyük kolaylık sağlamıştır. Kullanıcılar bu uygulamayı kısa sürede yüz binin üzeri sayıda telefonlarına indirmişlerdir.

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Avea 'nın kendi resmi sitesine ugrayın.

http://www.avea.com.tr/web/servisduyurulari/googleplayttmobilmobilodeme

Daha Ayrintili Bilgi almak için AVEA Resmi Sayfasını takip edin.



Bunu Paylaş :