iklan banner
MASIGNCLEAN101

Avea Fatura Ödeme Kredi Kartı ile

Avea Fatura Ödeme Kredi Kartı ile
23 Mart 2015 Pazartesi
Avea faturaları nakit olarak ödenebildiği gibi kredi kartı ile de ödenebilmektedir. Avea mağazalarına ya da avea kurumlarından birine giderek kartınız ile kolaylıkla birkaç saniye içinde fatura ya da faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Ayrıca avea ‘nın birlikte çalıştığı kurumlardan da ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Civarınızda bulunan ödeme noktalarını öğrenmek adına avea müşteri hizmetlerini arayabilir ve kart ile avea faturası ödeme hakkında bilgiler alabilir ve ayrıca konumunuza yakın olan kurumları öğrenebilirsiniz. Gün içinde akşama kadar çalışıyor ve fatura yatırmak için zaman bulamıyorsanız da internetten yararlanabilirsiniz. İş temposu yüzünden faturanızın geldiğini ve son ödeme tarihini unutmuş olabilirsiniz. Bu sorun ile karşılaşıyorsanız otomatik ödeme talimatı sizin için uygun olacaktır. 

Çalıştığınız bankanın müşteri hizmetlerini arayarak otomatik ödeme talimatında bulanabilir ve bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Bunun dışında internet üzerinden de dilediğiniz vakitte ödeme gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden avea fatura ödeme işlemleri yapmak her türlü ayrıntıdan çok daha kolaydır. Ancak bunun için mobil imza ya da şifrenizin bulunması gerekmektedir. Mobil imzanızı müşteri hizmetlerinden birkaç saniyede alabilirsiniz. Ayrıca online işlemleri kullanmak için avea müşteri hizmetlerinden şifre isteyebilir ya da sms yoluyla şifrenizi belirleyebilirsiniz. Avea kumrunun resmi sitesine giriş yaptıktan sonra online işlemler bölümüne geçmelisiniz. 

Burada yer alan seçenek biraz önce bahsettiğimiz iki seçenektir. Şifre ile giriş yapmak için şifreniz ve telefon numaranızı girerek ödenmiş ya da hala ödenmeyi bekleyen fatura detaylarına ulaşabilir ve kart ile avea faturasıödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem dışında mobil imzanız ve telefon numaranız ile de aynı siteme bağlanabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi ödemek istediğiniz faturayı seçtikten sonra girecek ve telefonunuza gelen şifreyi de sisteme girdikten sonra ödeme işleminizi gerçekleştirmiş olacaksınız.

Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Avea 'nın kendi resmi sitesine ugrayın.




Daha Ayrintili Bilgi almak için AVEA Resmi Sayfasını takip edin.
Bunu Paylaş :