iklan banner
MASIGNCLEAN101

Avea Tl Kontör Yükleme

Avea Tl Kontör Yükleme
30 Ekim 2015 Cuma
Avea, müşterilerinin cep telefonu borçlarını kolaylıkla, düzenli ve zamanında ödeyebilmeleri için telefonla borç ödeme sistemi, internet sayfasından borç ödeme sisteminin yanında Avea bayilerinden ve özel fatura ödeme merkezlerinden avea cep tl yükleme sistemi getirmiştir. Bu sistemler ile kolayca cep telefonlarınıza ait fatura borçlarını rahatça ödeyebilirsiniz.

Avea Şubelerinden avea kontör yükleme; Faturanızı ödeyebilmek için bulunduğunuz ilin bir çok noktasında yer alan avea şubelerini kullanabilirsiniz. Şubelerde bulunan yetkili çalışanlar sizin adınıza fatura ödeme işlemlerini kısa bir süre içinde yapabilmektedirler. Bunun için bir avea şubesine faturanızla birlikte gitmeniz yeterlidir. Avea şubesi çalışanı faturanızı alarak abone numarasınız veya fatura numarasını sisteme girerek fatura bedelini size söyleyip ödeme yöntemini soracaktır. Kredi kartı, nakit veya banka hesap kartı ile ödeme seçeneğiniz bulunduğu için size bu soruyu yönelteceklerdir. Sizde ödeme yapmak istediğiniz yöntemi söyleyerek işlemin sürdürülmesini sağlayabilirsiniz. Ödeme yönteminiz kredi kartı ile olacaksa kredi kartınızı vererek fatura bedelinin pos cihazından çekilmesine yardımcı olmalısınız. Ödemeyi nakit yapacaksanız fatura bedeli kadar bir parayı görevli arkadaşa uzatmanız yeterli olacaktır. Ödeme belgenizi alarak Avea fatura borcunuödemiş olursunuz. 

Özel fatura merkezleri ile avea kontör yükleme; Avea, müşterilerine kolaylık sağlaması açısından özel şahısların açıp işlettikleri özel fatura ödeme merkezleri ile anlaşarak Avea borç faturalarının tahsil edilmesi yetkisi vermiştir. Bu anlaşma kapsamında özel fatura ödeme merkezleri Avea sistemine doğrudan ulaşıp abone veya fatura numarası ile fatura borç bedelini belirleyip sizden tahsil etmektedir. Sisteme doğrudan ulaştığı için çok kısa süren bu işlem müşterileri de yormadan tamamlanmaktadır. Ayrıca özel fatura ödeme merkezleri kredi kartı ile borç ödenmesine olanak sağlamaktadır.
Bunu Paylaş :